Mobila & Accesorii mobilier


Cele mai spectaculoase obiecte de mobilier dormitor pentru casa ta
 

Lista completa cu IFN-urile care acorda credite fara dobanda si credite fara garantii

Descopera cele mai noi piese de mobilier pentru casa ta

Ai achizitionat recent un apartament sau o casa si urmeaza sa o decorezi? La NEW HOME gasesti cea mai buna solutie pentru mobila. Magazinele partenere NEW HOME comercializeaza mobila pentru dormitor, mobila living, mobila bucatarie, mobila baie, mobila copii, mobilier birou, etc...

Locuinta este cea pe care o numim acasa, acesta este locul care ne reprezinta personalitatea in mod direct, fiind spatiul unde ne petrecem o mare parte din timp. Aceasta este motivul pentru care dorim sa va inspiram cu cele mai moderne modele de mobilier si accesorii mobilier necesare unei organizari creative.
Ca fani ai designului, apreciem un stil ergonomic dar si practic, modern dar si clasic, care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra in obtinerea unui ambient cat mai placut pentru incaperile pe care doriti sa le aranjati.

Incapatoare, compacte si practice, modelele noastre de mobila pentru casa se vor potrivi perfect, indiferent de spatiul disponibil. Da-ti frau liber imaginatiei si alegeti accesorii de mobilier potrivite care sa completeze in mod armonios intregul "tablou" al incaperilor casei tale.